Primarul comunei Cernătești: Nu avem timp de pierdut. Am trecut la treabă din prima zi de muncă după depunerea jurământului

0
174

2Primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru, un tânăr la primul mandat, a promis în Campania electorală o serie de proiecte pe care își dorește să le implementeze în acest mandate:

  • Proiect integrat: modernizare drumuri comuna Cernăteşti –
  • Înfiinţarea şi dotarea unui centru de îngrijire copii tip After school
  • Organizarea festivalului cu specific local “Strigarea peste sat”
  • Sistem centralizat de alimentare cu apă în satele Ţiu, Corniţa, Rasnic
  • Construire poduri peste pârâul Rasnic

Om de acțiune, Costel Trăistaru a început încă din primele zile de mandat munca la proiectele mari pe care și le dorește în localitate, dar în paralele se ocupă și de treburile de zi cu zi de la Primăria Cernătești, dar și de curățenia comunei. Așa se face că la prima ședință de Consiliul Local a aprobat achiziția de ustensile pentru igenizare și i-a pus pe oameni la treabă.

”Nu avem timp de pierdut. Am trecut la treabă din prima zi de muncă după depunerea jurământului. Lucrăm la proiecte, facem curățenie în comună și ne ocupăm de problemele de zi cu zi. Am venit în fața oamenilor cu un program electoral și doresc să îl respect”, a declarat primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.